קצבייה
כשטהרת הבשרים של לומיטו חרוטה על הנתח – התבשיל בטוח מצליח! אצלנו, מדי יום, מגוון בשרים מכל הסוגים, והכל טרי. ואת הדברים הטובים באמת, אנחנו לא שומרים לעצמנו, אלא מעניקים באהבה ללקוחות. חנות מפעל ובה הכל נעשה כל התהליך , החל מפירוק הבשר, ועד הצלחת שלכם. אם בחרתם הפעם להיות השפים בעצמכם, גם מזה אנחנו לא דואגים כי כאשר חומר הגלם איכותי, התבשיל יצא גם כן טעים! התהליך... מהפרה ועד לצלחת בקצביה, חשוב מאוד כל הליך ייצור הבשר, זה לא העיקר לפרוס או לעבד, אלא לשמר את איכות הבשר. כשאנו מוכרים לכם קבב או קציצה, אנו חושבים היטב על המרכיבים, על הטעם הסופי, אם זה בבישול או דווקא לצלייה – ללא בשר מעובד, הכל טרי. כל התהליך נעשה במקום, בידי אנשי מקצוע ובכלים המתאימים. הבשר מובחר וטרי, וכמובן ממשיך להיות טעים יום יום! מומלץ לבצע הזמנות טלפונית למגוון המחלקות בחנות ובכך לחסוך זמן המתנה. השירות והניקיון – מרכיבים משמעותיים אצלנו! השירות אצלנו הוא ללא פשרות, וכשכל לקוח יוצא מאוהב ועם חיוך, השגנו את מטרתנו! כל מוצר עובר בקרת איכות, ואנו מלווים את ההליך עוד מהיום בו נולדה הפרה, האמינו או לא, תנאי המחייה שלה משפיעים על איכות וטעם הסטייק. בנוסף, אנו מקפידים על רמת ניקיון מחמירה וגבוהה. מרכיב חשוב המבטיח את טריות המוצר לאורך זמן, רמה גבוהה של נתחי בשר ולבסוף תבשיל מעודן.